Stichting Myrthe
 
 
Welkom -
Myrthe's Verhaal
Laatste nieuws
Het Fotoboek
Media
Amerika
Therapie
HBOT Nederland
Gastenboek
Actieblad
Nieuwsbrief
De Stichting

 

 
Nieuwsbericht


Titel: Terug naar Berlijn. - gepost op: 01.09.2013
Een paar maanden geleden kregen we een uitnodiging om naar het Deutsches Herzzentrum Berlin te komen voor een vervolgonderzoek naar kinderen die ooit een hartondersteuningspomp hebben gehad. Myrthe was de zevende die indertijd zo\'n Berlin Heart had gehad en de vierde die het overleefde. Zo zijn we na twaalf jaar terug in Berlijn. Dr. Mattias Germann leidde het onderzoek bij Myrthe om te vast te kunnen stellen hoe het nu gaat met haar hart. Dit hield in dat bij Myrthe bloed werd afgenomen, een echo werd gemaakt en er een 24-uurs hartcontole was met een speciaal apparaat. Verder een algemeen onderzoek enz... Uiteindelijk was het resultaat dat haar hart uitzonderlijk goed hersteld was en functioneerde als een normaal hart.
De gedachte dat Myrthe gewoon als ieder ander meisje rond had kunnen lopen als ze geen hartstilstand had gehad, blijft moeilijk. Ook na zo\'n lange tijd nog.
Het was wel bijzonder dat we dr. Hertzer nog even hebben gesproken. Hij heeft destijds haar operatie gedaan en wist zich alles nog goed te herinneren. Ook voor hem was het bijzonder.Reactie toevoegen

 
Copyright 2004 - 2020 , Stichting Myrthe - Website beheerder - wb