Stichting Myrthe
 
 
Welkom -
Myrthe's Verhaal
Laatste nieuws
Het Fotoboek
Media
Amerika
Therapie
HBOT Nederland
Gastenboek
Actieblad
Nieuwsbrief
De Stichting

 

 
Gastenboek

Stichting Myrthe
Gastenboek van Myrthe

Door: kimberley - gepost op 02.01.2015 om 23:02
Wauw wat een verhaal en wat een respect voor de ouders om niet op te geven ondanks de verhalen! Even een vraagje om jullie te helpen, hebben jullie wel eens nagedacht over een gastouder aan huis? Om het jullie ook iets te verlichten. Jullie zijn top ouders en hebben onwijs veel bereikt. (Denk ook aan jullie zelf)
Door: Wendy - gepost op 02.01.2015 om 23:00
Toevallig kijken we Hart van Nederland en mijn man roept meteen uit: dat is mevrouw Wallet, mijn lerares van vroeger. Meteen blijven kijken en op de site meer informatie gezocht. Wat heftig zeg! Zeker nu wel zelf kleine kinderen hebben komt dat extra binnen. Fijn dat deze behandelingen aanslaan. We wensen jullie vanuit Hilversum alle goeds.
Door: claudia - gepost op 02.01.2015 om 22:54
Petje af, zag net de uitzending HVL. Bewondering voor jullie. Prachtige dochter. Hoop dat jullie haar altijd thuis kunnen houden. Hebben jullie er wel eens aan gedacht om zelf een kleinschalige opvang te beginnen obv PGB\'s, zodat jullie op die manier de zorg kunnen blijven garanderen? veel geluk en liefde met elkaar!!
Door: Anja Breedveld - gepost op 02.01.2015 om 22:54
Beste ouders en Myrthe De innowalk is een fantastisch hulpmiddel wellicht ook voor u. Wat goed dat u naar Amerika gaat voor therapie.mijn collega Stephanie Kaars geeft lasertherapie uit Amerika afkomstig. Werk geweldig bij hersenbeschadiging. Groet en succes NOOIT OPGEVEN...
Door: Zondag - gepost op 02.01.2015 om 22:54
Wauw! Groot respect! En doorzettingsvermogen, dit is wat Liefde is! Wat een mooi meisje. Geniet van elkaar.

Nieuw bericht toevoegen
 
Copyright 2004 - 2022 , Stichting Myrthe - Website beheerder - wb